woensdag 18 februari 2015

Een nieuwe Plastic Heroes website

Recycling van plastic afval is belangrijk. Dat weet iedereen. Het recyclen van plastic verpakkingen is goed voor het milieu en onze economie. En met Plastic Heroes wordt het steeds makkelijker om plastic verpakkingsafval gescheiden in te leveren. Sinds de introductie van Plastic Heroes in 2008 is de inzameling van plastic verpakkingsafval gestegen van 0 in 2008 tot 130 kiloton in 2014. Dit is maar liefst 8 kilo per persoon!

Op deze nieuwe website van Plastic Heroes willen we alle informatie over het recyclen van plastic verpakkingsafval nog beter toegankelijk maken. Het nieuwe design van de website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en zorgt ervoor dat je snel de informatie vindt die je nodig hebt.

Waarom zou je plastic verpakkingsafval gescheiden inleveren voor recycling, wat hoort in de Plastic Heroes-zak of -bak, waar kan ik in mijn gemeente plastic verpakkingsafval kwijt en hoe werkt de recycling van plastic verpakkingen eigenlijk? Antwoorden op dit soort vragen  vind je op de pagina’s waarom, wat, waar en hoe. Vanzelfsprekend houden we je ook op de hoogte van het laatste nieuws over ontwikkelingen op het gebied van plastic recycling. Heb je toch nog vragen? Kijk eens bij Vragen? En je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via onze sociale media-kanalen Facebook en Twitter.